Skip links

Groepsuitje bij CEL

Groepsuitjes

Ontdek het geheim van de smid!

Ben jij voor je team, familie of vrienden op zoek naar een leuk uitje? Misschien hebben jullie iets te vieren, een bijzonder moment vast te leggen of willen jullie elkaar beter leren kennen? Kom dan edelsmeden bij CEL in de Blokhuispoort in Leeuwarden!

Hoe ziet een groepsuitje bij CEL eruit?

Een smeeddag bij CEL is in ieder geval een creatieve en ontspannen dag. Tenminste, dat zeggen de deelnemers tegen ons: “Ontspanning, gezelligheid, met je handen werken en eens niet de hele dag achter ons bureau. Onze teamdag was inspirerend!”

Als jullie aankomen, beginnen we met koffie en thee in onze ruime werkplaats. Het is tenslotte een uitje, dus we starten de dag rustig en ontspannen. Als iedereen zover is, neemt een van onze ervaren edelsmeden het over. Onder zijn of haar persoonlijke en professionele begeleiding ontdek jij het geheim van de smid. Je krijgt een uitgebreide uitleg, er zijn demonstraties en natuurlijk ga je zelf aan de slag! In een dag of dagdeel leer je de beginselen van ambachtelijk edelsmeden.

Aan het einde van de dag, heb jij jezelf overtroffen: je gaat naar huis met een handgemaakt sieraad, ontsproten uit jouw fantasie en vaardigheden. Jouw nieuwe sieraad kun je dus met trots dragen!

Een dag edelsmeden staat voor creativiteit, gezelligheid en ontspanning. Je leert je collega’s beter kennen en samen maken jullie leuke herinneringen.

Onze workshops zijn ook leuk voor een stoer en gezellig vrijgezellenfeestje of familiedag. In CEL kun je tot 25 personen smeden en wil je er een dag van maken? Dan kun je bij de Blokhuispoort ook terecht voor lunch, diner en andere creatieve workshops! Overleg met ons over de mogelijkheden en ontvang een persoonlijke offerte.

Informatie opvragen